SportSchloss Velen


Stijlvolle gebouwen, romantisch groen, kunsthistorische schatten - een door de eeuwen heen gegroeide diversiteit heeft SportSchloss Velen gevormd. Het hotel beschikt over 101 gastenkamers en suites, die in drie categorieën over in totaal vijf gebouwen verdeeld zijn: onze slotkamers bevinden zich in het hoofdgebouw, andere kamers in de drie voorgebouwen en uitstekende standaardkamers in de Alte Försterei.

Met in totaal 21 seminarruimten voor maximaal 200 personen is SportSchloss Velen optimaal voorbereid op meetings, conferenties en vergaderingen. Respectievelijk negen ruimten bevinden zich in het hoofdgebouw en in de Orangerie uit de 18e eeuw, die tevens uitermate geschikt is voor feestelijke evenementen. Drie overige conferentieruimten zijn ondergebracht in de Remise, waar bovendien de met 200 vierkante meter grootste zaal ligt.

Als lid van de vereniging ‘So schmeckt das Münsterland’ ligt bij ons in de gastronomie het accent op regionale delicatessen gecombineerd met internationale verfijning. Het Schloss-restaurant in het hoofdgebouw biedt plaats aan 150 gasten, de Orangerie-gewelvenkelder met zijn open ‘showkeuken’ herbergt 120 personen. Voor koffie en taart, maar ook voor zomerse barbecues nodigt de historische Fasanerie in het Tiergartenpark u uit.

Wij bieden onze gasten alles wat u van een uitstekend hotel kunt verwachten: bar, zwembad, fitnessruimte, sauna, feestzalen, terras en veel meer. Voor uw welbevinden wordt volledig gezorgd! Sport wordt bij ons met hoofdletters geschreven, zoals het bij een SportSchloss hoort - van tennis en golf tot boogschieten en fietsen.

SportSchloss Velen
Schloßplatz 1
D - 46342 Velen
Duitsland

Telefoon:  +49 2863 203 - 0
E-mail:     info@sportschlossvelen.de
Internet:  www.sportschlossvelen.deGa terug

|  Over ons  Uw erfgoed op Heritage Hospitality  Contact  |

©2012  Globalname | Webdesign