Le Château du Creuset


Le Château du Creuset is een robuust kasteel, rustig gelegen op een 90 hect. landgoed in het zuiden van de Bourgogne dicht bij de Loire, waar het kasteel met 14 hectare deel uitmaakt. Als chambre d'hôte bieden wij u een aangenaam verblijf, maar mocht u met familie of vrienden ons kasteel willen huren dan kan dat ook! U heeft de beschikking over 1000 m2 kasteel en u kunt met max. 15 personen genieten van de sfeer van vroeger. Indien gewenst verzorgen wij uw ontbijt, lunch en/of diner.

Het kasteel is, met respect voor de oorspronkelijke architectuur, recent gerenoveerd en met de stijlvolle inrichting gecombineerd tot een charmant geheel. Met de hoge plafonds, eeuwenoude schouwen, antieke parketvloeren en een authentieke trap waant u zich even in een ander tijdperk.

U kunt gebruik maken van het zwembad, tennisbaan, petanquebaan, wandelen in ons 6 hect. bos of een balletje slaan op de drivingrange. Daarnaast kunt u op aanvraag tal van (outdoor) activiteiten ondernemen op het kasteel.

Het landgoed ligt niet alleen in de Middeleeuwse stedendriehoek Nevers, Moulins en Decize maar ook nog aan de rand van de Morvan (beschermd natuurpark) en slechts op 15 km van het Formule 1 circuit Magny Cours.

Château Creuset ligt op een dag rijden van Utrecht (750 km) maar ook
met de trein zijn wij prima te bereiken.

Maak gerust eerst vanachter uw computer een videorondtour op Le Chateau du Creuset.

Le Château du Creuset
Fam. Zuidema
Le Creuset
58300 Neuville-lés-Decize
Frankrijk

Telefoon:   +33 (0)38 650 6319
E-mail:     info@lechateauducreuset.com
Internet:  www.chateaucreuset.nlGa terugOvernachten in kastelen Kasteel Overnachting Vergaderarrangement

|  Over ons  Uw erfgoed op Heritage Hospitality  Contact  |

©2012  Globalname | Webdesign