Landgoed Lemferdinge te PaterswoldeLandgoed Lemferdinge, gelegen aan de rand van de bossen van Paterswolde, is een prachtig landgoed waar voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden omdat het een officiële trouwlocatie is binnen de Gemeente Tynaarlo.

Landgoed Lemferdinge kan op alle gebieden in uw wensen voorzien en wij bieden u als Mediterrano Wolthaeghe groep een scala aan mogelijkheden. Uw officiéle ceremonie, een schitterende bruidstaart, een diner, onze speciale tapasbuffetten die wij in overleg met u samenstellen en ook uw feest.

Vanwege de de uitgebreide mogelijkheden zien alle aangelegenheden er verschillend uit en leggen wij u daarom graag een passend programma en een offerte op maat voor. Wat wij erg belangrijk vinden is dat wij in samenwerking met u voor een prachtige en onvergetelijke dag zorgen. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvende afspraak en een kleine rondleiding op ons bijzondere landgoed om uw wensen door te nemen. Tevens kunnen wij dan voor u nagaan of uw specifieke datum bij ons nog vrij is van planningen

Landgoed Lemferdinge

Telefoon:  050 - 3091377
E-mail:     info@landgoedlemferdinge.nl
Internet:  www.landgoedlemferdinge.nlGa terug

|  Over ons  Uw erfgoed op Heritage Hospitality  Contact  |

©2012  Globalname | Webdesign