Havezathe Den Berg te DalfsenOm ook het gastvrije karakter van de havezate tot in lengte van dagen voort te laten leven, zijn de luiken geopend en biedt Den Berg de unieke gelegenheid voor heel bijzondere en stijlvolle ontvangsten. Voor een verfijnd diner, een feestelijke bijeenkomst of receptie, een vergadering of presentatie, workshops, een symposium of productintroductie. Dit alles in een inspirerende omgeving. De verschillende vertrekken zijn in ere hersteld, in authentieke stijl met decoratieve details en klassieke inrichting, maar met de faciliteiten van de toekomst.

Elk vertrek heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen charme en mogelijkheden om uw gastheerschap spraakmakend te laten zijn!

Vanzelfsprekend is uw verblijf op Havezate Den Berg uitstekend te combineren met een bezoek aan bezienswaardigheden, musea en exposities, een overnachting in één van de gastvrije hotels of een sportieve middag op de golfbaan. Allemaal in de nabije omgeving. We informeren u graag over de mogelijkheden en stellen op basis van uw wensen een uniek arrangement samen.


Havezathe Den Berg

Telefoon:  074-2592500
E-mail:     info@havezatedenberg.nl
Internet:  www.havezatedenberg.nlGa terug

|  Over ons  Uw erfgoed op Heritage Hospitality  Contact  |

©2012  Globalname | Webdesign